Dag 3 på veien til å bli fullstendig frisk

image

Søndag. Våkna i 5-tida som vanlig. Skulle tro at kreften ville gjøre en såpass trett at man sov litt lenger. På den annen side vil jeg ikke kaste bort tid heller.

Strålende solskinn – ut på tur. Gikk på loppemarked og kjøpte noe som skal fungere som et nattbord. Det kan være en nyttig ting nå. Silje har gitt meg en liten bjelle som jeg kan ringe i når hun skal komme og hjelpe meg med noe. Og hadde ungen vært hjemme så hadde det fungert riktig bra.

Papirposen på bildet fikk jeg fra Ullevål. En flott goodie bag. Innholder IKKE noen luksusartikler, eller spennende kremer eller gavekort osv, men sykemelding, kreftbrosjyrer, og noe smertestillende. Men den er jo fin!

Esken på bildet kjøpte Silje og jeg i går, og hun har pyntet den med papirløv, den skal vi bruke til å ha alle papirer og piller osv i. Vi har kalt den “fullstendig frisk”. Den røde hjerte esken blir brukt til små bilder og pep-talk lapper. Ting som skal gjøre meg glad og få meg fortere frisk.

Jeg har lyst å lese noen bøker ang. kreft og fant idag to som falt i smak på Amazon:

  • 100 perks of having cancer plus 100 Health tips for surviving it!
  • A snobby girl’s guide to dealing with cancer

De som kjenner meg godt vet at de bøkene er jo “bare så meg”.

Har en usedvanlig god dag i dag. Fryktløs – veldig herlig. Koker søtpotatis til grateng og så skal vi ha andeconfit og brokkoli + en bedre italiensk rødvin. Ikke verst om jeg skal si det selv.

Slike dager vil jeg ha flere av! Mange flere 👍❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s